Soms is het nodig te kolven met een (semi-) professionele borstkolf om de borstvoeding goed op gang te krijgen. Dit kan het geval zijn als je kindje (nog) niet (voldoende) zelf aan de borst kan drinken, of als de borstvoeding om wat voor reden dan ook nog niet goed op gang komt.

Hoe werkt het?

  • Vul het formulier HUUR Borstkolf in
  • Je kunt ook vast via whatsapp (06-83452585) contact opnemen, dat zie ik meestal sneller.
  • Als er een kolf beschikbaar is, bespreken we welke voor jou het beste is en spreken we een afhaalmoment af.
  • Via Whatsapp of email krijg je een betaalverzoek voor 75 euro borg.

De kosten van de huur zijn:

  • 18,50 euro voor de eerste week (ongeacht hoeveel dagen)
  • Daarna is de huur 2,50 euro per dag.
  • Je koopt tegelijk je eigen afkolfset, deze kost 39,50 euro en blijft jouw eigendom. Als je de kolf weer inlevert, wordt de huur berekend en met de borg verrekend. Je krijgt dan een factuur en het resterende geld retour gestort of een betaalverzoek voor het restant.

Bij Ginkgo Tree zijn twee verschillende borstkolven te huur:

Ardo Carum – professionele borstkolf

De Carum is een krachtige dubbelzijdige kolf, dankzij de dubbele cilinder. De meest krachtige professionele kolf om de borstvoeding op gang te krijgen. Ardo borstkolven kunnen op elk gewenst moment aan de persoonlijke behoeften van de moeder en individuele zuigbewegingen van de baby’s worden aangepast. De vacuümintensiteit en cycli-instellingen kunnen afzonderlijk worden ingesteld. Moeders geven er de voorkeur aan het aantal cycli en de vacuümintensiteit zelf te kunnen aanpassen aan hun eigen behoeften. Ardo Carum is de eerste borstkolf waarbij de cycli en vacuümintensiteit apart kunnen worden ingesteld in zowel de stimulatie- als de afkolfmodus. Hier vind je een filmpje met de gebruiksaanwijzing. De afkolfset van de Carum past op de Ardo Calypso kolf.

Ardo Carum professionele dubbelzijdige borstkolf

Ardo Bellis – semi-professionele borstkolf

Een moderne dubbelzijdige borstkolf met handigheidjes, zoals een ingebouwde power-pumping functie en een geheugen om op te slaan welke instellingen voor jou prettig zijn. Ook deze kolf heeft een stimulatie- en afkolfmodus en ook hier kun je het aantal cycli en de vacuümintensiteit zelf aanpassen. Deze kolf heeft ook een accu en is kleiner dan de Carum, waardoor hij ook makkelijker mee te nemen is. Hier vind je de gebruiksaanwijzing van de Bellis. De afkolfset van de Bellis past op de Ardo Alyssa kolf.

Ardo Bellis dubbelzijdige borstkolf

Geen huurkolf meer nodig? Koop een conversieset, zodat je een eigen kolf hebt!

Voor beide afkolfsets kun je een conversieset kopen, waarmee je een complete eigen kolf hebt. Met een conversieset hoef je dus geen compleet nieuwe kolfset te kopen en ben je voordeliger uit.

De Carum afkolfset past op de conversieset naar de Ardo Calypso, een fijne eenvoudige kolf.

Ardo Calypso dubbelzijdige kolf

De Bellis afkolfset past op de de conversieset naar de Ardo Alyssa, een moderne oplaadbare kolf die snoerloos te gebruiken is en allerlei handige opties heeft.

Ardo Alyssa dubbelzijdige kolf

Mocht je interesse hebben in een andere kolf, bijvoorbeeld eentje die je in je bh kunt dragen, boek dan een kolfconsult; dan bespreken we de mogelijkheden en je wensen en kun je uitproberen welke kolf bij jou past en voor jou werkt.