Mama-coaching / ouder-coaching

Merk je tijdens je zwangerschap dat je:

Merk je na de geboorte van je kindje dat je:

Neem (tijdig) contact op!

Ik luister graag naar jou en kan je door vragen te stellen helpen om dingen op een rijtje te zetten of problemen of zorgen te bespreken. Als het nodig is, kunnen we terugkijken naar de moeilijke momenten en door middel van aanvullende kennis en informatie die een plek geven. Zo kun je leren op een meer ontspannen manier naar een aanstaande bevalling te kijken of je rol als moeder zo invullen dat je er bij in balans blijft en blij van wordt. Vaak zijn enkele gesprekken hiervoor al voldoende.

Werkwijze:

Na je aanmelding spreken we het eerste gesprek af. Daarin bespreken we je coachingsvraag en kijken we op welke manier we kunnen samenwerken. Ook bespreken we welke rol de Bijbel in de coaching heeft voor jou/jullie. We komen dan in principe tot een coachingscontract waarin de afspraken en het aantal gesprekken opgenomen zijn. In overleg kunnen we daar natuurlijk altijd van afwijken.

Consulten

Losse/extra consulten zijn altijd mogelijk. Of het nu gaat om de voorbereiding op de geboorte, extra hulp bij borstvoeding, of vragen rond je pasgeborene, neem gerust contact op. 

De tarieven vind je hier.

Voor vragen of aanmelding kun je het contactformulier invullen.

De maatregelen in verband met COVID19 vind je hier.